v 2.0

Coordonate GPS

Am imbunatatit functiile de cautare a coordonatelor GPS !

De acum puteti gasi mult mai usor amplasamentul locatie, al carei coordonate va intereseaza. Am introdus posibilitatea de a introduce denumirea localitatii cautate in caseta de cautare, aflata in partea dreapta jos a hartii. Prin aceasta facilitate perioada de cautare a coordonatelor se va micsora simtitor.

Cum gasesc coordonatele GPS ?

Prima data va trebui sa gasiti zona in care se afla amplasat obiectivul al carei coordonate GPS doriti sa-l aflati. Faceti click pe harta, pe zona care va intereseaza. Pe harta se vor afisa coordonatele acelui punct. In cazul localitatilor se poate introduce denumirea acestuia in casuta de cautare din partea dreapta, jos a hartii, dupa care se apasa butonul de cautare sau enter. Veti fi directionat astfel in centrul localitatii cautate. Pentru obtinerea coordonatelor exacte va sfatuim sa faceti Zoom (sa mariti harta cu ajutorul instrumentului din partea stanga a hartii), pana in momentul in care obtineti o imagine corespunzatoare despre zona care va intereseaza. Daca ati identificat obiectivul DVS pe harta sau zona in care se afla, dati un nou click pe acea zona. Notati coordonatele. Aceste coordonate le veti putea utiliza pentru a indica clientilor Dvs locatia exacta a obiectivului Dvs.Cum puteti afla distanta dintre doua puncte (Ex: unitate de cazare - strand) ?

In cazul in care doriti sa aflati distanta dintre unitatea de cazare la care urmeaza sa va cazati si domiciliul Dvs sau alte obiective din localitatea in care se afla unitate de cazare va trebui sa procedati astfel:
  1. - Introduceti in caseta de cautare aflata in partea dreapta jos a hartii denumirea unitatii de cazare urmata de virgula si denumirea localitatii in care se afla, terminand cu click pe butonul de cautare.
    - Se va afisa pozitia unitatii de cazare si aparea o fereastra, care contine denumirea unitatii de cazare air in partea inferioara a ferestrei veti gasi 2 link-uri - "Obtineti indicatii - De aici - Pana aici".
    - Prin click pe unul din link-uri veti fi directionat pe pagina google maps unde aveti posibilitatea de a introduce denumirea obiectivului sau locatiei in care doriti sa ajungeti sau al carei distanta va intereseaza.
    - Ex: Introduceti in caseta de cautare de pe aceasta pagina "Hotel Vital, Baile Felix" (fara ghilimele). Se va afisa pozitia hotelului Vital din Baile Felix si va aparea si fereastra mai sus amintita. Click pe "De aici". Veti fi directionat pe Google Maps. In caseta in dreptul literei "B" introduceti spre exemplu "Lacul cu nuferi, Băile Felix, Județul Bihor, România". Click pe "Obtineti indicatii". In mod automat se afiseaza un traseu pentru autoturism. Pentru a afla distanta "pe jos" click pe omuletul aflat deasupra cesetelor in care sunt introduse locatiile de pornire si destinatie. se va afisa cel mai scurt traseu.
    - Exemplul de mai sus se poate folosi in cazul unitatilor de cazare preferate de Dvs. Exista posibilitatea ca unele unitati de cazare sa nu figureze in baza de date a Google, caz in care pentru aflarea distantelor va recomandam accesarea paginii :
  2. http://maps.google.ro/ unde va trebui sa introduceti coordonatele GPS disponibile pe paginile de prezentare a unitatilor de cazare de pe acest portal, sub descrierea pe scurt si nuimerele de telefon, sub forma : 46.987212, 21.985917 . Click pe sageata de culoare verdesi click pe indicatii. In caseta din dreptul litereiu "A" introduceti sau coordonatele locatiei dorite sau denumirea locului, obiectivului preferat. Veti obtine astfel, cu o foarte buna aproximare distanta dintre cele 2 puncte.
Cauta cazare

Localitate Judet Unitate cazare
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
© 2009-2019 TurismGuru.ro
Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare