Harta Baile Felix
Harta Baile Felix
Harta
Radar Meteo
Cazare Camere de inchiriat (2)
Cazare Pensiune (3)
Cazare Romania
SPA Bihor
Linkuri utile
Cazare Baile Felix
Cazare Baile Felix
Cauta cazare

Localitate Judet Unitate cazare
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Coordonate
GPS
Baile Felix
N-46.989825
E-21.980356
Baile Felix
Cazare
Baile Felix
Baile Felix

Baile Felix este cea mai mare statiune balneoclimaterica din Romania, la dispozitia turistilor in toata perioada anului, indiferent de anotimp sau sarbatori.

Statiunea Baile Felix se afla in partea de Nord-Vest a Romaniei, la 6 Km de Municipiul Oradea, find arondata comunei Sînmartin si ofera conditii de cazare si tratament la tarife pentru toate categoriile, incepand de la Hotel 2, 3 si 4 stele, continuand cu Pensiuni si Vile de 2 si 3 sau 4 margarete/stele, apartamente la bloc in regim hotelier si camere la case particulare. Oaspetii statiunii au la dispozitie strandurile : Strand Apollo, Strand Felix, Strand Padis.

Strand Apollo Baile FelixStrand Apollo este strandul care este deschis tot timpul anului, indiferent de anotimp sau sarbatori.  Strandul dispune de bazine cu ap termala exterioara si bazin acoperit. Strand Apollo dispune de de o piscina cu apa termala pentru inot. Toate bazinele sunt accesibile din interiorul cladirii, astfel fiind posibila utilizarea piscinelor chiar si iarna. Contracost aveti posibilitatea de a opta pentru servicii de sauna, solar, masaj.

In anotimpul cald, pe langa Strand Apollo, turistii au la dispozitie si Strand FelixStrand Felix. Efectele curative ale apelor termale sunt renumite atat in tara cat si in Europa. Cu ajutorul apelor termale din Baile Felix si a tratamentelor si procedurilor efectuate pot fi vindecate sau ameliorate efectele urmatoarelor boli: afectiuni reumatismale inflamatorii, degenerative si abarticulare, afectiuni neurologice, afectiuni ginecologice etc.

Apa termala din Strandurile aflate in Baile Felix au o temperatura cuprinsa intre 30°C  - 40°C.

In Padurea Felix, din imediata vecinatate a statiunii Baile Felix, persoanele care prefera odihna activa, dar nu numai, au la dispozitie o pista de atletism, cu o lungime de 1100 metri.

In centrul statiunii Baile Felix exista 4 lacuri artificiale cu apa termala, unde aveti posibilitatea sa vedeti nuferi si lotusi. Pe langa plantele exotice exista si cateva specii de pesti exotici. In Lacul cu Nuferi, aflat la intrarea in incinta acestui obiectiv turistic, exista o importanta populatie de broaste testoase.

In centrul statiunii veti gasi numeroase restaurante cu autoservire, restaurante cu meniuri nationale si internationale : Restaurant Casa Romaneasca , Restaurant Ami. Pentru persoanele care prefera ninuturile exista pizerii, Fast Food-uri.

Daca dupa o zi de baie mai aveti resurse pentru distractie va recomandam Club Dark, unde in fiecare saptamana exista invitati speciali care in mod sigur vor fi pe gustul Dvs.

BAILE FELIX - "LA NOI SI IARNA E CA VARA !"Galerie Foto Baile Felix - imagini reprezentative

imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix
imagini din Baile Felix


Informatii utile pentru toti

Informatiile de mai jos pot fi utile atat pentru cei care nu au mai fost niciodata la Baile Felix cat si pentru cei ce sunt oaspeti permanenti ai statiunii.

Cum ajung la Baile Felix?

Baile Felix se afla la 6 Km de municipiul Oradea si dispune de legatura feroviara. Transportul feroviar se asigura de catre o firma privata. Acest mijloc de transport a fost recomandat de www.turismguru.ro , mult timp, ca fiind cel mai ieftin si sigur mod de a ajunge de la Oradea in statiune. Din pacate acest lucru a fost contrazis de comportamentul personalului care deserveste aceste mijloace de transport. Datorita acestor considerente www.turismguru.ro NU RECOMANDA TRANSPORTUL PE CALEA FERATA, PE RELATIA ORADEA - BAILE FELIX SI RETUR !!!

Autocar Oradea-Baile Felix-OradeaDaca doriti sa ajungeti in statiune din Oradea sau de la Oradea la Baile Felix, aveti la dispozitie autocarele galbene care pleaca din statia aflata la iesirea din Oradea, spre Deva, din 20 in 20 de minute in sezon si 30 minute in extrasezon.
De la Gara Oradea se poate ajunge la statia de autobuz cu tramvaiele 3N si/sau 3R.Iasi - IAS

Cauta
obiective turistice

Expozitie de trenuri in miniatura
Romania
Publicitate
Coordonate GPS
harta GPS
Vrei ca oaspetii sau clientii tai sa te gaseasca usor ?
Ofera coordonatele tale GPS.
Incearca acum versiunea 2.0 !
© 2009-2019 TurismGuru.ro
Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare