Harta
Harta -1
Cazare Romania
SPA
Linkuri utile
Publicitate
Cauta cazare

Localitate Judet Unitate cazare
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Coordonate
GPS
Baile Felix
N-46.994274
E-21.978425
Strand Apollo
Baile Felix
Bookmark and Share
Cazare
Baile Felix
Strand Apollo

Strand Apollo Baile Felix


Strand Apollo din Baile Felix este situat la intrarea in statiune dispre Oradea si dispune de doua piscine cu apa termala exterioare, un bazin exterior cu apa termala pentru inot si un bazin acoperit. Strandul Apollo este deschis tot timpul anului, indiferent de anotimp sau sarbatori.

Strand Apollo Baile Felix

Stimati turisti !

Strand Apollo din Baile Felix este singurul strand public din statiune care este deschis tot timpul anului, indiferent de anotimp, sarbatori sau conditii meteo.

Strandul Apollo dispune de 2 piscine exterioare cu apa termala cu adancimea de 1,5 m, un bazin cu apa termala pentru inot si un bazin acoperit. piscinele si bazinul de inot sunt accesibile si iarna, fiind preferate de clientii strandului. Acest lucru este posibil datorita faptului ca accesul la bazine se poate face din interiorul cladirii, printr-un tunel cu apa termala.

In incinta strandului sunt amenajate locuri pentru plaja. Clientii strandului beneficiaza de sezlong in limitat stocului disponibil, acesta fiind inclus in tariful biletului de intrare. Pentru oaspetii strandului care nu se multumesc doar cu baia in apa termala, exista posibilitatea de a beneficia de serviciile de masaj, solar si sauna, contracost. Strandul Apollo dispune de restaurant, unde puteti servi meniuri alese.

Pe timp de vara exista posibilitatea de trecere din strand Apollo catre strandul de vara, Strand Felix, unde exista restaurant cu autoservire, magazine cu diferite produse specifice distractiei aquatice. Copii au la dispozitie un loc special amenajat pentru joaca. Cei dornici de "ceva dulce" au la dispozitie o cofetarie. In cazul in care doriti sa faceti plaja intr-un mod mai placut, la Strand Apollo acest lucru este posibil, la etajul cladirii.

La etaj cat si pe langa piscine si in interiorul cladirii exista dusuri montate. La Strand Apollo s-a incercat crearea unor conditii cat mai placute. In acest sens au fost plantati bananieri care in perioada lunii iunie au si roade. Astfel s-a reusit crearea unei atmosfere mediteraniene !Tarife Strand Apollo Baile Felix

 

TARIFE STRAND APOLLO VALABIL LA DATA DE: 01.05.2017
   
Adulti 30
Copii - 4-12 ani 15
Masaj - 20 minute 15
Dus subacval - 30 minute 10
Sauna - 30 minute 10
Solar - 5 minute 5
Sezlongul este inclus in pret si este disponibil in limita stocului disponibil. Tarifele sunt exprimate in LEI , au caracter informativ si pot suferi modificari. Ne cerem scuze pentru situatiile in care tarifele afisate nu mai sunt de actualitate. Copii pana la varsta de 4 ani beneficiaza de gratuitate.

 Galerie Foto

Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo
Strand Apollo


Coordonate GPS

Nord : 46.994274
Est : 21.978425


Romania
Publicitate
Coordonate GPS
harta GPS
Vrei ca oaspetii sau clientii tai sa te gaseasca usor ?
Ofera coordonatele tale GPS.
Incearca acum versiunea 2.0 !
© 2009-2020 TurismGuru.ro
Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare