Harta
Harta -5
Cazare Romania
SPA
Linkuri utile
Publicitate
Cauta cazare

Localitate Judet Unitate cazare
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Coordonate
GPS
Baile 1 Mai
N-47.000414
E-21.990977
Strand Venus
Baile 1 Mai
la 1 Km de Baile Felix
Bookmark and Share
Cazare
Baile 1 Mai
Strand Venus

Strand Venus Baile 1 Mai


Strandul Termal Venus din Baile 1 Mai este un strand preferat de multi amatori de bai termale si nu numai. Strandul poate fi o alternativa reala pentru cei care prefera sa se relaxeze intr-un mod mai rustic, cu paturi sau cercef, dar si sezlonguri contracost.

Strand Venus Baile 1 Mai

Strandul Termal Venus din Baile 1 Mai se afla situat la intrarea in statiune, dinspre Sanmartin sau daca vreti dispre Oradea, pe partea stanga.

Strandul a fost reconditionat si dat in folosinta la inceputul sezonului de catre noul proprietar - SC Turism Felix SA. In urma preluarii strandului de catre societatea care administreaza strandurile din Statiunea Baile Felix, conditiile de imbaiere au fost imbunatatite, fata de anii anteriori.

Tarifele sunt acceptabile pentru conditiile oferite. Astfel un bilet de intrare pentru 1 zi costa 15 lei pentru adulti si 7 lei pentru copii pana la varsta de 14 ani. Copii cu varsta de pana la 4 ani beneficiaza de grtuitate.

In incinta strandului sunt functionale 3 bazine, din care unul pentru copii, un bazin pentru sarituri de pe trambulina (diferite inaltimi) si un bazin in forma de cerc, "feliat" in mai multe bucati si impartind bazinul in mai multe bazine mici cu apa avand diferite adancimi.

Apa din bazine are o temperatura de 32 grade Celsius. 

Pentru cei care prefera un stil mai rustic de plaja, cu patura si/sau cearceaf in mod sigur vor alege Strandul Venus. In numar limitat exista spre inchiriere sezlonguri, la un tarif de 5 lei / zi la care se adauga o taxa de 5 lei care reprezinta GARANTIE. Aceasta taxa aberanta de Garantie, practicat de societatea care administreaza strandul, a fost "testat si pus in practica" la Strand Felix din Baile Felix. La Strand Felix situatia a fost solutionata prin achizitionarea unui numar corespunzator de sezlonguri, doar dupa nenumarate plangeri ale clientilor la protectia consumatorilor si proteste initiate pe un portal care promoveaza Baile Felix. Problema a fost identica cu cea de acum din Strandul Venus si anume ca pe langa faptul ca se solicita plata unei sume pentru inchirierea sezlongului, TURISTUL este obligat sa transporte sezlongul, pe spate, in brate sau cum poate, prin tot strandul. Pe deasupra daca vrea sa-si recupereze banii va trebui sa efctueze acest exercitiu fizic de 2 ori. ASADAR DACA DORITI SA INCHIRIATI UN SEZLONG LA STRANDUL TERMAL VENUS DIN BAILE 1 MAI, AR FI FOARTE UTIL SA VA GANDITI DE 2 ORI DACA MERITA EFORTUL.

SINGURII CARE POT SCHIMBA SAU MAI CORECT POT DETERMINA CONDUCEREA SOCIETATII SA NU TRATEZE TURISTII DIN BAILE 1 MAI CA PE NISTE PRODUSE DE CALITATEA A 2-A, SUNTETI CHIAR DVS, CEI CARE APELATI LA SERVICIILE OFERITE DE ACEST STRAND! NIMENI NU VA POATE OBLIGA, PENTRU BANII DVS, SA MUNCITI IN FAVOAREA SOCIETATII !!! EXPRIMATI-VA IN MOD CLAR SI EXPLICIT NEMULTUMIREA PENTRU CA ALTFEL VETI FACE DVS MUNCA ANGAJATILOR STRANDULUI!!!

In cazul in care va multumiti sa va odihniti pe patura sau cercef, veti fi multumiti de conditiile din incinta strandului.

Strandul Termal Venus din Baile 1 Mai ofera conditii destul de bune pentru toti oaspetii care doresc sa petreaca itreaga zi la baie si plaja. Terenul foarte mare din prejma bazinelor, cu iarba si copaci cu umbra generoasa ofera loc de refugiu in orele nerecomandate pentru plaja. Daca vi se face foame, aveti la dispozitie terase cu meniuri pe gustul tuturor la tarife accesibile.

In mijlocul bazinului rotund se afla o terasa de vara, unde la adapostul umbrit aveti posibilitatea de a va potoli setea.Tarife Strand Venus Baile 1 Mai

TARIFE STRAND TERMAL VENUS 2011
Adulti 15
Copii - 4-12 ani 7
Inchiriat sezlong 5 + 5 (garantie)
Pentru sezlong se palteste garantie care se returneaza la inapoierea acestuia. Tarifele sunt exprimate in LEI , au caracter informativ si pot suferi modificari. Ne cerem scuze pentru situatiile in care tarifele afisate nu mai sunt de actualitate. Copii pana la varsta de 4 ani beneficiaza de gratuitate.

 

ORAR STRAND TERMAL VENUS 2011
Luniu, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica 08:00 - 20:00


 Galerie Foto

Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus
Strand Venus


Coordonate GPS

Nord : 47.000414
Est : 21.990977


Romania
Publicitate
Coordonate GPS
harta GPS
Vrei ca oaspetii sau clientii tai sa te gaseasca usor ?
Ofera coordonatele tale GPS.
Incearca acum versiunea 2.0 !
© 2009-2020 TurismGuru.ro
Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare